B4SESSIONS

presenteert

De uit Schotland afkomstige Blues/Rock band BlueSoul is te gast bij deze editie van B4Sessions.

Deze band werd opgericht in 2007 in Edinburgh, en brengt een repertoire wat hoofdzakelijk bestaat uit 70`s / 80`s UK rock en Amerikaanse Rock.

Deze van origine 4 mans formatie, heeft een permanent vaste bezetting van 3 personen die dan worden bijgestaan door welbekende session muzikanten, wie dat zijn is altijd weer een verrassing, maar past wel goed in de opzet van B4Sessions.
De meeste tijd treed deze band op in de regio van Edinburgh met als basis twee keer per maand in de wereld beroemde "Whistle Binkies" Music Bar.

Toch treed deze band ook wel eens buiten hun comfort zone op zoals 1 keer per jaar hier bij ons in Limburg en dit jaar hebben wij de eer om ze als stichting B4Music te mogen ontvangen en wel op vrijdag 24 april bij café/zaal Apollo.

Leden van de band zijn:

Brian Mailey - Vocals & Guitar